10 July 2013

Alahai~Budak Kapel Seminggu Sudah Putus!


HUBUNGAN PUTERI AWANI AHMAD DENGAN HUZAIRI YAHYA (ERY) TELAH BERAKHIR | Nampaknya setelah video yang menjadi kritikan ramai itu tersebar, hubungan cinta antara Awani dengan Ery telah sampai ke titik noktah. Ery atau nama sebenarnya Huzairi Yahya menimbulkan rasa insaf terhadap apa yang berlaku.
PUTERI AWANI AHMAD PUTUS DENGAN KEKASIH!
Tak perlulah adik nak menyalahkan sesama sendiri terhadap apa yang berlaku. Sila ambil iktibar untuk dijadikan pedoman hidup adik-adik yang sepatutnya fokus pada pelajaran adik-adik.
Baca pengakuan Ery, kekasih Puteri Awani di bawah.
HUBUNGAN PUTERI AWANI AHMAD DENGAN HUZAIRI YAHYA (ERY) TELAH BERAKHIR

bagi yang belum menonton video asal nya boleh klik disini --> CLICK


30 comments:

  1. Replies
    1. Cerita Sex Indonesia - Dokter Jepang Cantik Yang Genit~~~~~~Cerita Sex Indonesia - Masa Remaja Yg Sungguh Menyenangkan



      Rahasia Pacar Teman Kost ku~~~~~Penelusuran Erotic stories~~~~~Pemerkosaan terhadap primadona sekolah



      Cerita Seks terbaru Fantasi di akhir pekan~~~~~info Video Porno Indonesia Dan Para Artis Indonesia lebih lengkap clik disini



      Kumpulan Gaya Cerita Ngentot Cerita Dewasa Cerita Sex Indonesia~~~~~Tips Dalam Mendapatkan Wanita Idaman Anda Dalam Kumpulan Cerita Dewasa Kategori Artikel Sex



      Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot~~~~~Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet



      Cerita Dewasa 2014-2015 Jeritan Pembawa Nikmat~~~~~Cerita Seks - Ngentot Merayakan Kelulusan SMA Pacarku~~~~~mahasiswi bercinta di kontrakan



      Cerita Seks Dengan Tante Murni Cerita Seks Panas Terbaru~~~~~Aku Ngentot 3 Cewek Cantik Bangat~~~~~Cerita Sex Artis Cantik Cynthiara Alona



      ngentot degan kakak sepupu ketika suaminya lagi gak ada~~~~~Foto Bugil Anita Hara Tanpa Sensor Terbaru~~~~~Karyawan Asing Yang Tangguh Ngesex



      Gambar Gaya Bercinta Paling Hot yang disukai para Wanita~~~~~Alat Bantu Sex Wanita Penis Maju Mundur Getar Goyang~~~~~Capsule Pembesar Penis Herbal King Cobra Capsule


      Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol

      Kisah Seks dengan Guruku yang Cantik dan Seksi

      Cerita Panas Kulahap Memek Ibu Dan Adik Kandungku

      Cerita Dewasa Hot Bercinta dengan Istri Pembeli Mobil

      Cerita Dewasa Hot-Pesta Sexs Pacarku dan Adiknya

      Delete
  2. ceh, budak2 berangan....

    ReplyDelete
  3. adik muda lagi, tetek pun baru nak tumbuh.. belajar jela rajin2, xyah sibuk nak bercinta..

    ReplyDelete
  4. sonangnye budak jantan ni bcakap (anyway, ERY? nama agak girly). kalau tgk comment girl ni takde pun burukkan dia. neway, it takes two to tanggo. alahaii.. murahan tol luahan hati lah haihhhhh

    ReplyDelete
  5. Hmmm... Bila jadi mcm ni terus tunding jari...
    Sian plk dkt Puteri Awani.. She also got maruah.. She also ada maruah keluarga yg perlu di jaga...
    Adik Ery, x baik gini... Kan kamu pun siap wish thank you bagai coz dia dedicate kan video ni utk kamu kan.. Gambar pun berpegang tangan.. berdating bagai... Siap ber Ummi.. ber Baba bagai..
    Heheheee...
    X slah klu dh sedar.. Tp jgn tetiba kuar statement cam gini... Baiki apa yg perlu.. Jgn lepaskn diri sendiri je...
    Anyway... Salam Ramadhan juga... :-)

    ReplyDelete
  6. MASA PEGANG2 ANAK ORANG TAK TAHU MALU... BILA KELUAR VIDEO MULA2 BANGGA LAGI... LAST2 KENA HENTAM BARU NAK RASA MALU, TAPI SIAP BERLAGAK BAIK DAN BURUK2KAN BUDAK PEREMPUAN TU PULAK.

    BUDAK ERY NI CONTOH JANTAN HAPRAK....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong...

      Delete
    2. puii~cinta budak sekolah zaman skrg...berangan sehidup semati bagai..sekolah pon xhbs, gtl pelir nk bcinta..dah kena kutuk kalut nk putus la..insaf la...serik la..jumpa ustaz la..ape celop..kata cinta sejati..baru seminggu xkn goyang kot~

      Delete
  7. Biasa lah tuh..penat pompuan tuh janji angkat tangan kiri kanan

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. sedihhhh!!!! camna la hg kat sekolah eh? malu padat pa?

    ReplyDelete
  10. korg ni sape ak bkn knl pon..kecik2 blaja jela duit pon pkai mak bpk punye ade hati nk kapel2..last2 nti klua anak sorg..tu jela citernye

    ReplyDelete
    Replies
    1. x baik ckp mcm tu...kena kat keluarga sendiri baru tau...x salah mendoakan yang baik2

      Delete
  11. Doakn yg baik2 je La tuk diorang ni hihi biasa lah budak baru nak mengenal cinta kan..dia orang ni just tersilap tingkah je ne..pikiran tak matang lagi..Tak perlu la kita nak maki dak ni...just doakan yg terbaik je k hmm kita pn penah wat silap gak..muhasabah diri sendiri sebelum menghukum orang lain k.

    ReplyDelete
  12. kah3 budak lelaki ni macam bacul je. ada ke patut letak salah tu kat prmpn. bukan dia ke yang minta benda tu di publickan yang pada asalnya video tu private. salah sendiri mengaku sendiri. perangai ni jangan bawak sampai ke tua ye dik.

    ReplyDelete
  13. Budak HUZAIRI @ERY ni rasanyer PONDAN kot...tgk jer ler style...sikit lagi capai taraf BAPOK....

    ReplyDelete
  14. pondan betul.dah kantui pi tinggal, salahkan pompuan tu pulak.masa tu la nak insap jumpa ustat.masa pegang2 jilat2 takde pulak nampak api neraka.

    ReplyDelete
  15. maaf ye.. buat adik2 tersebut, moga Allah lindungi kalian.. in shaa Allah.. buat sahabat2 lain, mohon doakan kebaikan buat mereka. Allah x suka kita mengata org smpai camtu sekali.. mungkin kali ni mereka diuji, esok atau lusa, mungkin giliran kita.. maaf. salam ramadhan kareem.

    ReplyDelete
  16. hahahhahahaa..bangangnyee!

    ReplyDelete
  17. kesian aku tgk ko ni dik...biler dah jadi macam ni...ko salahkan PUTERI sepenuhnya.... dalam statemant PUTERI tak der pulak nak burukkan ko... to puteri... u should be grateful sebb tak de ngn budak ERY ni lagi...dah leh nampak saper dia... hanya pentingkan diri sendiri.... Jadikan ape yg terjadi ni sebagai peringtn untuk hari mendatang

    NOTE : belajar la habies dulu.... tak yah pikir sebuk nk bercinta... gi sekolah pun duit belanja mak ayah bagi.... capai cita2 k...

    ReplyDelete
  18. Dia belum putus lagi la, cer tengok twitter dye, siap bersayang bagai~

    ReplyDelete
  19. Pakwe mane x malu kalau dpt awex buat video pelik2..laen laa klau dh 18 tahun kapel..nie 1 minggu....nk heboh mcm "Ayam Baru BerTelor"

    Haix..Budak2 -_-

    ReplyDelete
  20. alahai...ery2..jngan ingat mruah ko sorang je..mruah puteri 2 pon kne ingat jgak..klo dia x syang ko btul2 dia x kan wat video 2..prempuan yg setia bkan snang d cri..esok klo ko dpat kekasih yg suka main kayu tiga bru ko tau..tpi ko skolah lgi..x pyah la nk brcinta-cinta ni..jodoh x ke mne..semuanya d tentukan oleh tuhan..jdi x pyah la nk brcinta time skolah ni..bkan mse yg btul untuk brcinta k..salam ramadhan...:)

    ReplyDelete
  21. alahai,,,, mmg la dugaan Allah,,,
    tpi sblom 2 think first...
    perlu ke kapel2 smue 2??
    xperlu kot rsenye,,,
    n jgn kad ic je islam,, tp langgar undang2 islam,,siap pegang2 tgn lgi 2,, xyah nk slhkn spe2 dh,, due2 slh,,
    klau iman 2 dijage dgn baik,, insyaallah xde nye jdi gini,, kan?

    ReplyDelete
  22. biar aku jelah kapel ngan awani,cute gak dia tu,kehkeh

    ReplyDelete
  23. pompuan nie pon kan cntik sngat pon cehh... tpi spdan laa ngan bapok tuu

    ReplyDelete
  24. Takpe akak Awani, jgn dgr kate2 yg mmanaskan tlinge akak tuh, yg pnting skrang ni akak bersabar, akak redha, and yg pnting skali akak jangan berputus asa! Itu jelah kate2 adik. Fighting akak Puteri Awani! :)

    ReplyDelete

Designed By Seo Blogger Templates